fredag 18 november 2011

VISA LEG? INGET FÖR MIG...

Morgonen började med en liten promenad med A och så passade jag på att handla lite med när jag ändå hade barnvagn med mig ;-) Mamma kom och drack lite te, sen kom A´s mamma och stannade och pratade en stund. Sen va det dags för spinning, kanondag!! Hem och duscha och ner till byn. Jag va på bolaget och köpte en låda vin, å så fick jag (som vanligt) visa leg.... Asså jag tar det inte som en komplimang direkt. Men men, jag börjar bli van. Som tack för hjälpen fick jag den här:
Jag har inte öppnat den än så jag vet inte vad det är för något.

Sen va det dags för lite solning och det va behövligt fast jag frös i solariet... Jag måste ju ha lite fläkt och ha det på det lägsta men det räcker... Nu har jag sökt ett jobb jag blev tipsad om så nu är det dags att snöra på mig gympadojorna för jag ska ta en powerwalk. Sen är det dags att börja med förrätten ;-)

Jag ringde förresten 3 med och ändrade lite i abonnemanget. Sen ska jag ringa tillbaka om en vecka och ändra det helt. Jag utnyttjar ungefär hälften av min pott idag så den kunde sänkas rejält så länge jag inte förnyar med en ny telefon.

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha!
    Visa leg var lääängesen jag fick göra! Hade inte varit "fel"att få göra någon gång ibland! ;-)
    Cheers

    SvaraRadera
  2. Vi måste se mycket unga ut i vår släkt då jag oxå alltid får visa leg;)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥