tisdag 27 september 2011

SVETTEN LACKAR O LANDET BRUNSÅS

Fy fasen vilket bra träningspass!! Jag är grymt nöjd, borde jag va annat när svetten rinner i ögonen? Det bästa va ju att jag hann prata en stund med Malin innan passet började :-) Jag väntar på sms från henne för jag fick veta att hennes syrra kan fixa en sak!! Hoppas hoppas.

Haha, ikväll märktes det att barnen va trötta. Som de lekt och härjat med alla i området. De somnade en halvtimme innan de brukar... Men det är bra, det är en dag imorn med ;-)
Dagen imorn ja, borde nog skriva ner allt vi ska göra på en lapp, i tidsordning, så jag inte missar nånting. Det är lämning, det ska tas blodprover, lämning igen, hälsa på i skolan, frisör igen, fixa mellis som är snabbt o lätt att ta med mm.

Vi kl 21 ska vi se Landet Brunsås. Jag ha bara hört talas om det men ikväll ska jag se det för det handlar om fett. Missade det när det handlade om godis o det va synd. För om vi handlar godis för 20:- i veckan så skulle det bli 50kg godis om året... Det låter helt sjukt. Jag som handlar godis för mer än det..... Så här stod det om dagens program;
Fram till 1980 var Sverige en relativt slank nation. I dag räknas över hälften av alla svenska män och en tredjedel av kvinnorna som överviktiga. Och aldrig har frågan om fettet varit mer omstridd än just nu. Varför har vi blivit så tjocka? Vilken roll spelar maten vi äter? Och hur blev fettet så laddat? Erik Haag provar dieten som livsstil,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥