söndag 25 september 2011

HELKVÄLL PÅ SORELLO

Oj, vi satt på Sorello i 6 timmar.... Det va trevligt :-) Vi va där strax innan 7 och började med att käka. Jag svek min fisk och tog Biff istället. Guuuu så gott!! Jag ångrade mig inte ;-) Sen satt vi och pratade, pratade och pratade. Hur länge som helst tydligen. Å alltid lär man sig något nytt ju, det har jag hört. Jag såg grannen Daniel som bor borta i hörnet här hos oss, som har två pojkar som brukar va ute och leka med Thea o Max. Jag sa till honom att komma o sätta sig vid oss och det gjorde han. Så sa han ändå, ja vi bor ju grannar men vi har aldrig presenterat oss, jag har bara hört att ni heter mamma och Joppe sa han. Å så sa han Jag heter Jonas.
-Va? sa jag, heter inte du Daniel???? Ne, då heter han Jonas, men han har så många namn ändå så jag får kalla han Daniel om jag vill. Även om det är hans granne som heter det. Men ok, i fortsättningen när jag pratar om honom kommer jag säga han Daniel som heter Jonas. Det blev helt fel i mitt huvud, han heter ju Daniel... Jaja, skit samma ;-)

Det blev några av den här varan ikväll;


Några öl och ett par shots. Alltså Sorello special är så jääävla goda!! Men det är likadant där, den första vi fick va ju rosa men smakar likadant som dessa svarta vi fått de senaste gångerna. Så där är det jag vill ha en sån där rosa fast den är svart nuförtiden.... Så invecklat allt ska va...
Jag säger då det, det kan inte va lätt att lära gamla hundar att sitta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥