måndag 12 september 2011

BARNVECKAN I FULL GÅNG

Då är barnveckan igång. Vi kom hem, Thea pärlade lite och Max gjorde sitt och jag började med middagen. Nu är jag och Thea på simskolan och de andra ska hämta Theas dvd som är lagad nu. Sen är det hem och få i barnen en kvällsmacka om de vill ha innan läggdags. Lite Bolibompa ska väl hinnas med kanske. Jag tror det blir tidig kväll för mig med, imorn blir det frukost hemma och sen två vändor till skola/dagis. Barnen ska ju va där olika tider med en timmes mellanrum... Jag gjorde iordning Max sommarminnenburk innan, för innan sommaren fick alla barnen varsin hemskickad. (Jag har aldrig sett burken) Å Max va typ den enda som inte lämnat in burk med minnen i, så jag fick en med mig idag och vi fixade den så fort vi kom hem, så imorn kan han berätta va han gjort i sommar och visa sina minnen :-)

Asså det är grymt varmt här uppe i simhallen!! Pust, bara 30 minuter kvar... Men hon börjar få in sina bentag lilla damen :-) Tur Max med få börja på simskolan nästa år, som han längtat!!

Jag måste nog boka klipptid med, även om det tar emot. Jag ska testa en kompis... Hmmm, är de kusiner tro? Skitsamma hon bor i klöxhult iallafall och jag ska se om hon har tid. Ska nog smsa på en gång ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥