torsdag 30 juni 2011

GO EFTERMIDDA

Phäää va varmt det äääär!! Men jag ska nog inte klaga, jag sneglade på vädret igår och det kommer ju bli sämre :-( Jag steg upp 11, eller ja, jag vandrade från sängen ut till täcket på gräsmattan typ. Nu har jag stekts ett par timmar så det är strax dags för solvila. Dricker celsius för jag ska snart upp på bandet. Får tänka på att det är max 45 minuter av dagen som går åt, sen kan jag ut igen. Det är ju bara det att svetten kommer flöda och enda stället att svalkas på är duschen. Poolen ser ut att ha gett upp... Max punkterade ju översta ringen samma dag vi blåste upp den men det lagades. Nu ser det ut som om understa ringen gett sig istället... Om värmen kommer tillbaka sen ska jag köpa en ny.

Blää, jag hörde ett jäkla levande bland skatorna andra sidan buskarna, rätt som det va kommer en stor fågel upp med en skata i munnen... Den flög iväg med ett gäng skator efter sig... Stackars fågel.

Igår när vi va ute och cyklade så hörde jag mig själv åååååå och så upp med fötterna i luften. Jag cyklade förbi en orm. Höll tummarna för att den skulle ringla ut på vägen och bli överkörd. Min önskan gick i uppfyllelse såg jag när vi cyklade hem :-) He he, dö ormjävlar, dööö!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥