onsdag 20 april 2011

GEEEENOMSVETT

Å fy fa, helt slut!! Jag har varit ute och intervall sprungit. Jag tycker det är för tråkigt att jogga för länge så jag kör intervall istället. Va ute en runda på 40 minuter, lagom men svettigt!!
                       Nytränad och svettig som fan!!

Jag skulle ner och handla när jag kom från svägerskan hade jag tänkt, men jag höll på och få en chock när jag såg bilarna på Maxi..... Typ halva Älmhult tänkte likadant... Men jag körde hem och fixade lite innan jag körde ner. Va tvungen att posta ett paket + att jag skulle ha lite småsaker. Tur att jag självscannade för i kön hade jag inte velat stå.
Informerade personalen om att det hade varit någon klåfingrig och "handlat" för i ena slingasken saknades det ju ett par saker. Men jag sa att denna gången gick det ju bra ändå. Men hon tyckte att jag skulle komma tillbaka med grejerna nästa gång för det va ju inte mitt fel att någon varit och snott saker.


Nu när jag varit så duktig och motionerat kan jag ju belöna mig med en liten chokladbit ;-) Eller så sparar jag den till fredag.
Ja, jag gick ju på den därra idén om den enda bevisade tandkrämen som gjorde tänderna vita... Idag kom de på posten. Vi får väl se om de är värda sina slantar. Undra bara vad jag ska med 3 tuber till...

Nu ska jag hoppa i duschen och sen måste jag nog äta nånting...

2 kommentarer:

  1. Jag är grymt imponerad. Jag är van löpare men intervall är det j-vligast jag vet och jag tröttnar direkt på det och vill bara gå hem direkt :)

    SvaraRadera
  2. Jag kämpar på så gott jag kan. Nångång ska jag väl fixa en hel runda :-)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥