lördag 30 april 2011

DOPET

Gu vilken fin kyrka, den ligger så fint med sjön på ena sidan och en liten damm på andra.





När vi fått på gossen klänningen och vi ställt oss framme i kyrkan inledde jag med ett hot. Jag hotade gossen att om han inte va tyst i kyrkan skulle han inte få lördagsgodis på flera år... Han tog mig på orden. Sa ifrån nåt ljud sen va det inte mer med det. Jätteduktig!! När prästen började prata och berätta att idag är det fest, idag är det dop. Då sa Max "ja, jag vet det" :-) Prästen va jättebra, Thea och Max satt i en bänkrad men prästen bad Max komma fram och hälla upp vattnet i dopfunten. Det gjorde han sen va han tvungen att pilla liiite i vattnet han med.


Efteråt hängde prästen upp en ängel i ett träd som de har där inne. På änglen stod det Wilgot och dagens datum. Till hösten skulle de barnen som döptes i år, bli inbjudna och få komma och hämta sin ängel.


Nu är jag en stolt gudmor :-)


Gossen fick många fina presenter. Å jag, jag ska börja på hans album. Han fick ett album av oss med sitt namn ingraverat. Ett stort album. Å så ska jag sätta in kort på framsidan, ett för varje månad fram tills 1-årsdagen. Inuti ska han få från födelsen till dopet. Sen får jag nog köpa ett nytt album ;-)

2 kommentarer:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥