fredag 25 mars 2011

VÅFFLOR OCH SMS

Nu har jag varit och druckit te hos H och barnen. Jag hämtade tidningen och jag tror Thea kommer tycka det är kul att ha urklipp på henne och kompisarna från dagis.
Äntligen kunde jag duscha för nu ska jag inte göra mer ansträngande idag!! Jag ska gå och möta Joppe när han slutar för vi ska pumpa cyklen på aktivitetshuset, sen vi upp i byn. Men vi hinner inte mer än hem, typ, för då ska vi ta allt skräp och kasta och så ska vi handla. Jag ska hämta två paket, fick ett till med mina mjölsorter i. Undra om det går att baka våfflor på specialmjöl? Vi ska ha en egen våffeldag idag istället för på söndag :-) Om vi nu orkar, vi ska steka en hel kyckling först och det kommer ju ta några timmar.

Hmmm, jag fick ett SMS igår om att jag glömt betala en räkning. Det konstiga är att jag beställt detta i november/december. Å jag har inte fått någon påminnelsefaktura. Hur skulle jag kunna veta vad det gällde när det kom på SMS??? Å jag kan inte minnas att jag fått någon faktura heller för den delen, de läggs direkt i högen annars. Men men, nu är den iaf betald :-)

Nu ska jag ta och göra mig ytterligare en smoothie, den tredje för dagen. (Ops, nej fjärde) Jag har inte hunnit äta middag men det kommer ju ikväll.

2 kommentarer:

  1. men det är ju i dag det är våffeldan

    SvaraRadera
  2. Ahaaa, jag bara läste nånstans att det va på söndag... Men då blir det lite våffelbak om en stund.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥