torsdag 17 mars 2011

MAX - EN STJÄRNA

Jag måste säga att idag har Max gjort stora framsteg :-) Efter skidskolan hände något... Han är jätteduktig!! Vi har åkt knappliften upp till toppen och swichat ner huuur många gånger som helst i eftermiddag. Han ville aldrig ge upp, helt plötsligt gnistrade ögonen på ett helt nytt sätt, han tycker det är riktigt roligt :-) Vi åker före och Max följer efter och i slutet av backen flyger han fram. Men han har fortfarande härlig stil, han åker på sne. Jag tror han försöker svänga. Han är ursöt!!








På skolan idag va barnen på skattjakt, de fick ledtrådar till en karta som ledde fram till skatten. Så när jag hämtade kidsen hade de godispåsarna innanför overall och jacka. Imorn ska de träffa Trolle och Trolla som ska vara med på avslutningen. Det är ju sista skoldagen imorn... Å det ska snöa hela dagen imorn. Massor. Men det hindrar inte oss, inte mig och barnen iaf. Jag kan slå vad om att Max kommer tassande imornbitti och undrar om vi ska ut snart. Å det ska vi. Jag lovar, om det så öser ner med snö!!

Idag är vi rätt trötta, allihop. Hoppas jag kommer i säng i tid. Jag måste bara hinka massa vatten först, jag är svintörstig.

Max är för rolig, han har lösögon i skidbacken :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥