tisdag 29 mars 2011

LEK

När barnen var hämtade åkte vi och plockade upp brodern. De blev superglada av att se honom :-) Max följde med honom till en vän. Det gillade han!!
Molly har varit och hälsat på oss idag.
Vi har varit ute en stund, men det är ju så förbaskat kallt. Jag fryser iallafall!!
Max övar och övar på styltorna.
Sen kom det en andra broder och Max ögon löööös!! WOW Morbror S, idolen!! Han med alla leksaker. Det är rena himmelriket att vara ute hos honom, där finns ju allt!! Eller fanns, nu är det väl bara snöskoter kvar...? Men morbror T är ju inte så illa det heller, där finns ju maskiner i alla de slag!! + kusinen. Å maaaaassor med lego haha.

Idag gjorde vi rostade potatis och blomkål med laxröra. Jag gav barnen lax brevid innan jag la den i såsen, de brukar nämligen inte gilla sås. Men Max gillade inte laxen, den ville han inte ha!! Så gav jag honom lite sås (när laxen va iblandad) istället och den slök han + ännu mer, så laxen gick ner till slut ändå ;-)

Nu är det bad och sen åker myskläder på. Nu är barnen hemma från dagis i två dagar så nu ska vi mysa i soffan ikväll, de får vara uppe en halvtimme längre. Joppe kommer hem inatt när de sover så de hinner se honom imornbitti innan han ska till jobbet. Men vi, vi ska ta det luuuuuugnt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥