torsdag 24 februari 2011

DET HÄNDER ALLTID NÅT

Nu är bilen besiktigad... När bilen va uppe i luften på den där grejen, då började bilen rulla... Jag drog efter andan, ganska högt, och besiktningsmannen blev nog med lite nervös. Han fick stopp på bilen och tog ner liften och backade bak bilen. Sen rullade den fram igen. Han fick fylla på luft i däcket och sen stannade bilen kvar. Men den gick inte igenom ändå. Handbromsen på ena sidan bak ska fixas. Å så hade jag fel färg på blinkerslamporna bak... Men det ska fixas innan vi åker till fjällen :-)

Sen for jag hem och tog en rask promenad på bandet. Å sen gick jag och mötte Joppe när han slutade. Idag va jag ju bara tvungen att gå till Apoteket. Det har jag dragit på i 1,5 vecka och idag va jag tvungen för mitt sista "natt-piller" togs igårkväll. Det är tur jag är ute i god tid...

Nu har jag suttit med räkningarna... Det va inte lite den här månaden. Men så fort som de här dagarna går så är det snart en ny löning ;-) Vi gör en boendekalkyl på mååånga miljoner, vi ska på husvisning på måndag igen. Men den säger faktiskt att vi får ihop det mer än väl!!

Nu blir det lite mat. Ikväll börjar ju Lyxfällan igen :-) Så det blir det och Värsta Bilförarna ikväll.

3 kommentarer:

  1. Haha i Sveriges värsta bilförare är min kompis Emma o hennes syster Fia med ;)

    SvaraRadera
  2. Nee, är det? Är hon verkligen sån på riktigt??

    SvaraRadera
  3. Ja jag måste nog säga att hon är sån på riktigt ;)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥