tisdag 25 januari 2011

HJÄRNRÖNTGEN

Nu är DET gjort!! Usch, det va riktigt läskigt. Jag fick byta om och lägga mig på en smal "bänk". Jag frös ju som vanligt så de bäddade om mig med filtar. Doktorn hade ringt de imorse när han fick veta att jag skulle till Ljungby idag, och sagt till de att röntga min nacke med. Det skulle de göra för att armen domnar av och att den är allmänt knäpp. Så nu får jag svar på det med!!

Iaf så klämde de fast nacken, satte på hörlurar med musik och körde in mig i en tunnel. Jag fick en larmklocka i handen ifall det skulle va nåt. När jag åkte in fick jag nästan panik, hjärtat började rusa rundor. Men jag tänkte att jag ska klara det här!! Så jag låg kvar. Jag fick inte röra mig under tiden de tog kort men mellan tagningarna gick det bra. Jag skulle höra när de tog kort för det lät som en borr. Å jag hörde!! Med råge!! Inte trodde jag att det lät SÅ högt... Det va precis som att stå jämte en vägarbetare som borrade i asfalten.
Efter en stund fick jag komma ut, de "lossade" nacken och satte en "hjälm" över huvudet och så skjussade de in mig igen.

Men nu är jag påväg hem igen och svar på det här kommer om två veckor... Det känns som om jag bara går omkring och väntar på massa svar just nu...

Jag hinner hem och kolla posten innan jag ska till doktorn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥