måndag 29 november 2010

BAD & FILM & LUCIA

Fan va gott det är med badkar!! Riktigt nice :-) Jag ligger där i idag igen.

Idag har jag köpt den gamla julkalendern "Trolltider" till barnen. Jag tror att den kommer hamna i ett paket på tavlan. Jag tror att de kommer gilla den, jag ska iaf se den ;-) Max har ju sina favoritfilmer; Tom & Jerry, Ronja, Jönssonligan och Sunes jul. Emil, Pippi och Madicken kommer i omgångar.
Thea kollar gärna på Alvin och gänget, helst 2an för den är på engelska... Men nu ska det bli julkalendrar för hela slanten!! Å Astrid Lindgrens julfilm :-) Men här glor vi inte på film hela dagarna!! Här ska vara ute och lekas med, om det inte är för många minusgrader vill säga!!

Idag kom Luciafirandeinbjudan från dagis. Det brukar vara så att de stora barnen går luciatåg. Men i år går alla barnen så Max ska oxå vara med. Så gulligt :-) De är så många och ingen stor lekhall så lussefirandet är utomhus varje år. Kallt men mysigt. Det är så jag får tårar i ögonen när de kommer gåendes och sjunger så fint. Jag ska fixa ett rött band till Theas luciaklänning.
Tur det är ett par veckor kvar ;-)

Just nu vet jag inget om imorn. Jag vill ju till Växjö men just nu hänger allt på en enda sak!! Vi får väl se imornbitti vad som hänt/inte hänt. Annars är jag hemma och bakar lussekatter ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥