lördag 16 oktober 2010

NU HAR VI TAGIT KVÄLL

Vilken dag!! Den har varit lång och fartfylld. Kl 10 va alla samlade här, 12st. De började med att plocka ur saker här ifrån som skulle iväg. Sen åkte tjejerna och Max till Ikea shiiit va folk... Eller många bilar, men inte så många som man kunde tro med alla dom bilarna...!! Vi hade tur att det fanns 3 platser kvar i bollarna så där lämnade vi in barnen. Jag köpte hyllor till barnen, filt, ljus och krukor. När vi kom hem igen så hade ett lass grejer kommit hit. Vi gav oss på sängen direkt. Höll på över 2 timmar men vi blev inte klara ändå. Max lärde sig ett ord direkt utan att ens behöva öva "sängjävel"...
Sen va vi och köpte ett gäng familjepizzor, när allt va färdigflyttat. Så efter maten blev alla lite off. Men jag satte igång med att tömma en byrå till en annan, en 2a byrå som skulle tömmas för den ska få flytta ner till Loshult. Så nu är faktiskt sovrummet nästintill klart :-)


Aningens större säng!!

Djuren hittade sina platser direkt :-)


Diesel la sig på den nya tv-bänken.


Smulan tog soffan.


Sambo tog Max's säng, han såg heeelt slut ut...

Jag har sett nu i Smålandsposten i flera dagar, en bortsprungen katt. Hon ser precis ut som Diesel, fast hon är långhårig.


Bilden är ju inget bra men de är sååå lika!!

Nu har vi bänkat oss i sofforna och tittar på Dansbandskampen. Vi äter chips och ostbågar. Vi har skålat i champagne och fanta.


Firat att vi har blivit 4a :-)

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥