torsdag 14 oktober 2010

HMMM

Jag vet inte hur många iphones jag har mejlat på, där det står ett typiskt svenskt killnamn som säljare men när jag får svar heter killen nåt heeeelt annat!! Jag vet, man ska inte dra alla över en o samma kam, men jag blev varnad förra veckan av att köpa något av dessa killar. Det konstigaste va en kille som hade en hyfsat billig iphone till salu, jag mejlade och poff så hade han prutat ner den 900... Den telefonen fick han behålla!! Detta var i södra Sverige och varningen var; antingen blir du rånad eller spärras telefonen dagen efter!! Jag har sett samma ställe, många billiga telefoner, lite olika namn men en del samma telefonnummer.... Hmm, det osar bedrägeri!! Den gubben har jag gått på EN gång, aldrig mer. Det fallet är fortfarande uppe och ärendet ligger hos kronofogden. Men denna killen skulle ha sina pengar till droger.
Ibland kommer det brev från kronofogden där det står att ärendet fortfarande är igång. Undra va brevbäraren tror!? Men det är ju "bara" Malin som kör och hon vet läget haha. Det borde dyka upp ett nytt brev inom snar framtid om jag tänker efter. Men jag måste ju medge att jag blev lite skraj när de första kronofogdebreven damp ner!! Jag som ALLTID är så noga och betalar mina räkningar i tid!!

Det verkar hopplöst att hitta en ny till mig. Jag kan inte ha sån tur igen, som jag hade med denna!! Jag får leta upp en 4a till Joppe istället för då får jag hans ;-) Smart va!! Haha.

I eftermiddag när jag hämtat barnen ska vi åka och hämta vårat rådjur. Nu är det färdigstyckat och klart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥