måndag 13 september 2010

SMINK & BARN

Såja, nu är sminket borta igen från ansikts-makeovern. Va nere i byn på en kurs eller ett möte. Tack för det, trevliga tjejerna :-) Vi rengjorde oss, la på lite olika krämer, foundation och mineralsmink. Det va jättetrevligt och vi fick snyggt resultat allihop :-) Även om jag tyckte Anna va lite grön i ansiktet i början haha. Men det var ju bara ljuset...
Jag hade riktigt ont i slutet. Hade ju tagit med mig piller men tog inte de. Så nu har jag tryckt i lite piller och kinamat. Ska i med lite piller till innan jag lägger mig.

Imorn måste jag duscha av barnen innan dagis!! Tyvärr har jag knappt hunnit träffa de ikväll men imorn ska vi ta igen det!! De ska vara på dagis från frukost så hämtar jag de innan mellanmål. Vi ska kramas och prata i massor!!
När de är på dagis ska jag passa på att ringa ett samtal. Hade hoppats på att slippa det men när barnen kommer i kläm är det ett måste!! Jag tycker att en kommunikation inte ska vara envägs... Å sen är jag heltidsförälder med barnen varannan vecka, det är skillnad på det och en varannan veckas förälder!! Jävligt stor skillnad!!

Diesel har lagt sig jämte mig. Hon tycker nog det är sovdags nu!! Jag ska ta och göra mig klar. Krypa ner jämte henne. Kruxet är väl när Sambo kommer och är kelen inatt. Han vill ju gärna kasta sig över mig och åla runt. Det tål jag inte... Ajaj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥