torsdag 9 september 2010

JOBBA HEMIFRÅN

Svägerskan har precis begett sig hemåt. Vi var på Ikea, köpte ljus och en kruka. Å en brandvarnare till min kusin i inflyttningspresent :-) Så den ska hon få ikväll haha. Jag har varit på apoteket 2ggr och skulle hämta min hostmedicin men tro ni den va inringd!?!??! Nepp, så nu gör jag ett sista försök ikväll och skickar dit Joppe annars får nya doktorn skriva ut det imorn. Jag kommer inte klara mig annars, fy fan va ont jag kommer ha isf...

Vi var påväg att impulsköra till Växjö med idag för jag skulle fixa min iphone, får jag för mig nåt så bara råkar det ju bli så. Vi hade haft jävligt ont om tid ifall vi hade kört. Men som tur va så hittades nr till stället vi skulle till, efter många sökningar... Men de kunde göra det men inte idag, telefonen skulle skickas iväg och det skulle kollas grejer. Så nej tack, det går jag inte med på!! Då har jag det så här... Tur vi ringde!!

Jag är ledig idag men det strulade till sig på jobbet, så jag ska jobba hemifrån idag, inte dåligt med tanke på yrket :-) Gubben kommer hit ett par timmar. Vi ska ut och gå en sväng. Jag får väl gå och visa honom huset vi ska titta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥