onsdag 22 september 2010

IPHONEN KOMMER BLI SOM NY :-)

Nu har vi käkat lunch, vi åt i personalrestaurangen. Det kan man kalla billigt.... 40kr för oss 2... Det är nästan 6,5 middagar (för båda) på frukosten på hotellet i Haarlem haha.

Innan lunchen fick vi igång den andra datorn som inte funkade igår. Nu slipper jag va inloggad på Ikeas nät och vara väldigt begränsad med surfandet, nu kan jag göra va fan jag vill :-) Jag kan ju inte ens kolla min mejl på Ikeas nät... Men jag beställde ny display + glasskiva + verktyg till Iphonen. Touchskärmen vill ju inte alltid som jag vill. Å sen ska inga katter eller barn få röra den!! Det är Sambo som kastat ner den i golvet när den legat på laddning. Han är så klumpig och välter ner allt i sin väg. Där han SKA fram, där SKA han fram vad som än är i vägen...!! Barnen spelar gärna på den, Max har hittat "talking Tom" eller vad det heter. Det är en katt som upprepar allt man säger till den. Å så går det att slå den i magen så den "dör"... Thea spelar gärna memory på den.

Haha, jag tyckte att jag hörde något som inte passade in här... Det sitter en kille och pratar svenska i telefon... Då gäller det alltså att passa mig för vad jag säger ändå...!!

Usch, jag fryser. Det är säkert 25 grader ute idag med men här inne är det inte det!! Händerna är iskalla. Å igår när vi skulle lägga oss, shit va jag frös, hackade tänderna t o m, jag satte på ett element i badrummet och kröp ner under täcket med tröja och raggsockar. TUR jag har de med mig!! Helt sjukt...
Nehe, nu åker boken och godiset fram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥