torsdag 26 augusti 2010

VÄNTAR & VÄNTAR

... Men på vad? Tjaa, jag vet inte riktigt. På att tiden ska gå, kanske. Om en stund ska jag köra ner till vårdcentralen. Men det är konstigt med mig, så fort jag fått en tid så känner jag mig genast mycket bättre!! Kanske var det onödigt att boka upp en tid!? Helt plötsligt känns det ok att svälja igen. Fast det gjorde det igår på dagen med, men INTE på nätterna!!! Jag få väl gå dit och höra om de ha nåt att säga. Sen hoppas jag posten kommer. Fast jag tro inte jag få nån post, möjligen ett reklamblad. Men, det borde ligga ett veckoblad där ute redan!! Det är inget kul så det få ligga kvar tills posten kommer. Annars få jag väl vänta på att Joppe slutar jobba. Han är ledig imorn och jag hade bytt min morgondag mot idag, så vi skulle va lediga tillsammans. Typ ut och fiska eller nåt. Men det kan vi nog glömma!! Då skulle jag få ha på mig 5 tröjor + ett duntäcke om jag inte skulle frysa ihjäl. Han få väl ut och fiska själv, men det vet jag ju att han inte gör.
Igår tyckte jag att vi skulle åka en lååång runda i bilen. Joppe fattade inte varför. Men jag frös ju, hade värmen i bilen på det högsta + rövvärme så där skulle jag ju kunna sitta i ett par timmar :-) men jag fick avslag... Vi la oss under det stora täcket, i soffan ist. Så sov jag gott till Fångarna på fortet.... Vi har inte glott på tv på flera veckor, men det finns ju inte möt att se på heller för den delen.

Sådärja, nu va tiden fördriven nästan. Bäst att göra sig klar för farbror doktorn. Jag börjar vänja mig att gå dit, på tisdag ska jag dit för mina leder. Hoppas inte den domen blir så farlig som den kan bli.... Det räcker med skit för den här kroppen nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥