måndag 23 augusti 2010

SJUK!?

Hu så dålig jag började bli... Jag fick jätteont i huvudet och halsen, känner mig febrig. Jag visste det - det är den där jävla whiskeyns fel!! Det är ett rävgift!! Men jag tog en Alvedon och ställde mig i en varm dusch. Nu är det honungsvatten som gäller. Det är GOTT!! Men jag har röda ögon och sluddrar/byter plats på orden, tillhör det sjukan kanske?

Kom och tänka på för nåra år sen när jag va sjuk, då gick jag ner ett par kilo och blev jätteledsen som jag såg ut. Jag vägde 47 kilo då, fatta att ta bort 9 kilo från mig... Jag måste ju sett fruktansvärd ut!! Tänk och va så smal.... Å nu har jag gått upp allt + moms på nåt år. Det hade väl räckt med hälften...!!

Fan så irriterande, jag hade skrivit upp att jag skulle ha ett balsam till Sunnerbo för schampo har jag flera stycken. Stod länge och väl och valde. När vi kom hem hade jag likväl köpt ett schampo till....

Vi ligger och lyssnar på regnet och blåsten. Mysigt med öppet fönster!! Men är det ovädret som är påväg tro!? Mysigt med regn är det iaf!!!!!! Så länge jag får vara inomhus :-) Sitta inne i mörkret med tända ljus. Myyyysigt!!

1 kommentar:

  1. farligt med värktabletter o alkohol för dina inre organ....sluta med det!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥