fredag 27 augusti 2010

FREDAG...

Jaha, då var det fredag igen. Inte för att jag märker nån större skillnad mot resten av veckan... Jag kan inte sova, hostar som en galning. Har tryckt i mig en antibiotika och ska vänta en stund till med Alvedon. SEN hoppas jag på att somna om en liten stund.

Idag ska jag ut och plocka kantareller. Jag lär ju inte smitta svamparna iallafall!! Jag ska ta på mig en halsduk. Men, jag kommer få gå i myrtakt för jag blir andfådd så lätt. Eller så får jag sitta i bilen och ta fram falkögonen. Jag tänker inte sitta här med min honung ännu en dag. Det gåååår inte!!

Jag hörde nåt om att Laholmarna skulle komma imorn. Det är ju Älmhultsdagarna. Å är jag lite mer än halvfrisk måste jag ju säga HEJ iaf!! Förra året va vi hos mig på förfest. Jisses sikken blandning av folk det va... Det va mina kompisar, Joppes kompisar, minsta lillebror och hans kompisar, å det kunde ju bara sluta på ett sett när nya "fylle-K" va med... Ne, det va verkligen en salig blandning. Som mest va vi 31st där inne så ingen kunde klaga på kyla :-)
Jag kan ju ångra i efterhand att jag lånat ut min lägenhet. För här nere på Sunnerbo lär det ju va allt annat än tyst om nätterna!!

Nu ska jag ta min Alvedon och se om jag somnar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥