måndag 28 juni 2010

Hämtat kise

Detta söta lilla hjärtat har vi hämtat ikväll


Efter middan åkte vi till Indierna. Gick husesyn. Sen åkte vi och hämtade "Dipsy". Hon sa inte ett pip påväg hem, satt och tittade sig omkring och la sig till rätta. När hon kom till sitt nya hem gick hon runt, pep lite grann men så fort någon klappade henne spann hon och tryckte sig mot handen så hon trillade omkull.

Thea var ju söt. Vi sa att vi skulle hämta en kattunge som ska bo hos Joppes kompisar som pratar engelska. "Ska katten prata engelska sen"?
Ungefär som Max, vi hade fotbollen på i lördags och Max gick fram till tvn och pekade "MEN MAMMA, varför är dom svarta runt ansiktet". Det var Japan som spelade...

Vi kom hem och fick se en katt irra omkring. Han såg ut som Sambo men lite mindre... Han sprang mellan lägenheterna och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen... Det finns en likadan katt som springer runt här. Men det var Sambo.... Han var ihopkrupen och vilsen. Jag ha sagt hela tiden att jag inte litar på honom och att han inte hittar hem. Diesel är bara bakom huset och leker i skogen men Sambo springer på framsidan så han brukar inte få va ute lika mkt. (eftersom katter inte får vara lösa här....)

Vi packade ihop lite nödvändiga saker och cyklade till sunnerbo. Vi tog en omväg på en mil. Så varmt och skönt ute!! Här spelade vi yatzy och åt vattenmelon.
Nu lyssnar vi på ljudbok och ska sova.

2 kommentarer:

  1. Herregud vad söt! Accepterade de andra katterna den nya?

    SvaraRadera
  2. Det var inte vi som skulle ha katten. De som har den har inga andra katter

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥